EL NOSTRE PROJECTE

Ecològic, casolà, saludable i de proximitat

Casolà i saludable

Preparem diàriament els nostres plats, en els quals escollim les coccions més saludables i fugim dels precuinats que inunden el mercat de l’hostaleria i resulten hiper calòrics, cuidem la selecció de tota la matèria primera (des de l’aigua per a bullir, descalcificada, fins a l’oli per a cuinar sempre verge extra), escollint i millorant dia a dia la preparació de les receptes.

De proximitat i ecològic

Verdures, cereals, llegums, oli, pa, melmelades, vins i cerveses artesanals estan produïts per empreses xicotetes – sovint familiars – i locals. Amb totes elles mantenim un tracte directe o, de totes maneres, reduïm al mínim la línia d’intermediació i açò ens permet garantir la constant qualitat del nostre producte i, alhora , sostenir la petita economia del territori, vertadera limfa vital per al desenvolupament sa i pròsper de l’entorn social i humà. Molts d’aquests productes ja tenen certificació ecològica oficial, dels altres sabem amb certesa que compleixen amb aquest requisit ja que no procedeixen de cultius intensius i massificats, respecten els temps de la terra per a traure les collites i no usen pesticides, ni estimuladors del creixement.

Responsable i de comerç just

Considerem fonamental que la qualitat de la matèria primera estiga acompanyada per la qualitat de la vida i de l’entorn d’on procedeix. Per aquesta raó ens hem obstinat a seleccionar ous, pollastre,cereals i llegums – així com el cafè i tots els productes no produïts en el nostre territori – distribuïts i produïts complint precises regles per al respecte de les justes condicions laborals i del medi ambient.

La vida diària de Al-Paladar se sustenta en la labor constant d‘un grup de treball que comparteix tant les tasques com la filosofia d’aquest projecte preocupant-se que la teua experiència siga agradable, plaent i gustosa.

CAST&CREW

Un espai de persones

Lorena i Maria

Lorena i Maria

L’equip de cuina

Lorena és cuinera vegetariana autodidacta i fundadora d‘Al-Paladar fa 11 anys. Va arribar a la cuina per passió i tradició familiar, després de formar-se en història de l’art, i amb le sues sòcies va voler crear un espai per a viatjar a través dels sabors.

María arriba a Al-Paladar una mica després volent donar un gir a la seua trajectòria en treball social i es va formar com a cuinera i en Al-Paladar va trobar la forma de la seua sabata.

Ambdues, companyes de fogons des de fa més de 6 anys, són les que dissenyen les cartes i menús de temporada i seleccionen els proveïdors d’ingredients.

Elizabeth i David

Elizabeth i David

estructura, nucli i ànima del projecte

Elizabeth és la més jove de l‘equip pero realment és la veterana del grup i açò es nota en el seu meticulós meticulós control de l’organització de l’espai i de les tasques.

David - el fitxatge més recent- és cuiner de formació i té una llarga trajectòria de treball en cuines de restaurants i hotels i aporta aquest bagatge d’experiències a la labor diària de la nostra cuina

Fran

Fran

gestió de les activitats de sala

Fran – que més de ser addicte a series de zombis i vampirs, és actor de teatre, ballarí i dibuixant - colabora en Dario a la gestió de les activitats de sala així com de garantir que els nostres comensals gaudisquen del seu menjar com si estigueren en la seua casa.

Dario

Dario

treball de sala

El treball de sala està coordinat per Dario que s‘encarrega de la selecció de vins, cerveses i productes de cafeteria i també d’estendre la xarxa de relacions amb grups i particulars interessats a desenvolupar projectes i activitats que estiguen en la línia de les cerques i inquietuds d’ Al-Paladar.

EL ESPAI

Al Paladar

Sovint ens pregunten qui ens ha dissenyat l’espai i sempre ens costa trobar una resposta exhaustiva, ja que el “contenidor” (com ens agrada anomenar-ho) ha sigut el resultat de la interacció de les diferents aportacions d’artesans/artesanes i autors/autores que hem conegut al llarg d’aquests anys i dels quals apreciem el seu geni creatiu i la seua professionalitat. A tots i totes els vam mostrar el nostre projecte i els comentarem les il·lusions que ho movien i cadascu/cadascuna ens ho ha retornat en formes de creació diferents i complementàries entre elles.

espai

La imatge

La imatge de Al-Paladar Taverna i Take Away ha sigut desenvolupada en totes les seues facetes per Mar Hernández/Malota Project, extraordinària il·lustradora establida a València i incansable autora de projectes . Seu és el disseny de la marca així com dels dos murals (exterior i interior) realitzats en col·laboració d’Elvira Mateu recorrent a tècniques tradicionals de pintura sobre paret.

Les taules, prestatgeries tamborets...

Produïdes amb fusta 100% reciclada, han sigut dissenyades i realitzades per Francesco XYZ de Fabriq (i ara Bambusa) i ara per Filippo de dossenzatres. Considerem un gran assoliment haver aconseguit que el nostre menjador poguera reflectir així de bé els principis d’ecologia i sostenibilitat que mouen el nostre projecte i, alhora, poder gaudir de la labor experta de dissenyadors i realitzadors tan atents  a tot detall.

La “prestatgeria màgica”, les cadires i la decoració lluminosa.

La calidesa, el color, l’alegria de l’espai pertanyen al geni i labor de Cristina i Antonio de El Afilador, tenda-laboratori situada en el barri de Lavapiés a Madrid, on mobles vells, antics o oblidats recobren vida i troben nous significats. Seues són la gran majoria de  cadires i els càlids llums del menjador, així com seua és la surrealista prestatgeria, que desafia la llei de la gravetat , dissenyada en exclusiva per al nostre espai.

Receptes del món elaborades de forma casolana amb ingredients locals, ecològics i agroecològics procedents de cultius de proximitat, xicotets comerços i distribuïdors certificats.

Carta de temporada

per endur / a la taula

  • Arrossos
    4€ / 5,5€
    Cada dia programem 2 diferents arrossos segons la disponibilitat de la materia primera
  • Amanida fresca
    4€ / 5€
    Amb productes de temporada 
  • Guisat de llegums i verdures
    4,4€ / 5.50 €
  • SALTEJAT DE VERDURES
    4,5€ / 5,5 €
    de temporada
  • VERDURES AL CURRI
    4,5 / 5,5 €
    amb guarnició de cereal
  • TAJIN DE VERDURES
    4,5€ / 5,5 €
    amb cuscús integral
  • PASTA
    4,4 / 6 €
    de blat, integral o d’arròs, amb salses de verdures 
  • PASTA FRESCA FARCIDA
    4,50€ / 6,5 €
    acompanyada de salses variades
  • LASANYES I GRATINATS
    4,5€ / 6,5 €
  • GUISATS TRADICIONALS DE PEIX
    5,5€ / 7 €
  • RACIONS DE PEIX AL FORN
    5,5€ / 7 €
    amb guarnicions variades
  • GUISATS, TAJINS O CURRI
    5,5€ / 7 €
    De pollastre de corral o vedella
  • HUMUS O PATÉS
    3€ / 3,5 €
    amb pa de pita
  • LES POSTRES CASSOLANES
    3€ / 4 €
  • ½ RACIÓ
    2,5€ / -- €
    de verdures, pastes, pollastre, amanides o arrosos
  • ½ RACIÓ
    3€ / -- €
    De vedella o peix

Menú del día

Tots els dies de 13:00h- 16:00h

  • Menú del dia

    2 plats a triar entre 5 opcions +1 postre /café + 1 beguda ecológica / copa del “vins del mes”/ canya de cervesa artesanal Tyris

  • PER A TOTS I TOTES

    El menú observa sempre plats vegetarians/vegans i té en compte opcions o alternatives per a les intoleràncies alimentàries

  • PREU

    Dies laborals 9,50€

    Festius y cap de setmana 13€

  • HORARI

    Tots els dies de 13:00h- 16:00h

Catering i Esdeveniments

Arrossos per encàrrec, celebracions i menjars familiars, catering per a esdeveniments, coffee-break, menjars d’empresa…siga el que siga la teua necessitat i el teu pressupost ací estem per a dissenyar-te una proposta a mesura que, si ho necessites, podrà incloure també lloguer de parament i mobiliari així com servei de cambrers.

També pot reservar el nostre espai amb un menú exclusiu concertat. Aquesta ultima opció està destinada a grups de mínim 12 i màxim 30 persones (per a grups de més de 20, aconsellem celebracions tipus bufet)

La nostra filosofia d’empresa ens ha portat a especialitzar-nos en una proposta de catering basat en receptes de la cuina multicultural elaborades amb productes ecològics i de comerç just i, en el cas d’esdeveniments més informals, emprant parament d’un sol ús biodegradable i de material reciclat. Així mateix la cerca del just equilibri entre els objectius ideals i la viabilitat comercial de la nostra proposta s’ha plasmat en la signatura d’uns convenis de col·laboració amb empreses que contribuixen a reduir les desigualtats entre Nord i Sud del Món i promocionar l’Economia Solidària i el Consum Responsable.

EN BENIMACLET

Amb bici, en bus, amb metro o caminant

Dirección: Carrer de Jaume Esteve Cubells, 5, 46020 València
Teléfono: 963 38 93 39

Per a arribar a Al-Paladar amb el transport públic pots escollir:

  • El Bus amb la Línia 10 (direcció Benimaclet) baixant en la parada Jaume Esteve Cubells/Dr. Vicent Zaragozà que està just davant l’entrada del nostre local.
  • El Metre/tramvia amb la Linia 4 fins a la parada Vicent Zaragozà. D’allí estaràs en les nostres instal·lacions en menys de 5 minuts
  • Amb bicicleta de Valenbisi que té estació al Carrer Ramón Asensio que és la paral·lela al carrer del nostre establiment.

Obrim tots els dies a migdia

  • De 12.30h a 16h per endur
  • De 13h a 15.30h per a dinar en la sala.

(La cuina tanca a les 16h)

Tots els dies pots reservar taula o encarregar racions trucant al 963 389 339 a partir de les 9.30h del matí.

Sopars solament per a grups amb reserva prèvia i menú personalitzat

Contacte

Enfold
Creative Studio

We create beautiful animations and mock ups. Make sure to check out our portfolio and get in touch if you want to work together.

Logo Design

Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo.

Print Design

Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis montes,  ridiculus mus sociis inter.

Web Creation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Swift Support

Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante dapibus.

Stock Photos

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

E-Commerce Solutions

Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis montes,  ridiculus mus sociis inter.

Secure Coding

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa enim.

Our Team

Jana Weaving

Design & Graphics

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras imperdiet dapibus.

Juliet McMahon

Customer Support

Donec pede justo, fringilla vel,nascetur ridiculus aliquet nec, vulputate eget, arcu.

Tim Bronson

Development

Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis montes,  ridiculus mus sociis inter.

Contact

Address

10800 West Pico Boulevard Infinity Loop
Cupertino, Los Angeles, USA

Contact

office@en-co.com
555-3587 347

Opening Hours:

Mo-Fr: 8:00-19:00
Sa: 8:00-14:00
So: closed